Stallet

Sigridsholm ligger cirka 4 mil norr om Stockholm. Stallet har 22 boxar. Det finns även en spolspilta med varmvatten och uppvärmd sadelkammare. Hästarna går ut i stora fina elbandshagar. För ryttarna finns en fikabod.

I övrigt finns utomordentliga ridmöjligheter med bland annat belyst ridbana 60x30 meter, samt en andra bana 40x20 meter, hinderpark och litet ridhus. Ridterrängen är härlig med bland annat skogsvägar, grusvägar och fält.

På anläggningen finns det tillgång till tränare i både dressyr och hoppning. Du kan även få hjälp med in- och tillridning av din häst.

Ridklubben 4 Ben, en privatryttarklubb, har mycket av sin verksamhet på anläggningen. Bland annat tävlingar, träningar, kurser mm.

I helinackordering ingår in och utsläpp, fodring, ett täcke på och av, foder, strö, saltsten, mineraler och betfor. Vi kan även hjälpa till med andra saker mot en extra kostnad.

Sommarbete finns under juni, juli och augusti

Är du intresserad av sommarbete i stora fina elbandshagar, med daglig tillsyn? På anläggningen finns även utomordentliga träningsmöjligheter samt härlig ridterräng för dig som vill fortsätta rida din häst under sommaren. Du kan även få hjälp med träning, utbildning och ridning.

Anläggningskort

Även om du inte är uppstallad eller har hästen på bete på anläggningen går det bra att komma till oss och träna eller bara rida själv. Du måste dock betala en liten anläggningsavgift eller köpa ett anläggningskort.

Hör av dig till Eva på tel. 070-591 53 29 eller eva@sigridsholm.se så kan hon ge dig mer information och ni kan bestämma en tid när du kan komma ut och titta.

Gunnar Eriksson, Shero, Copyright © 1996-2019